Home » За нас

About Us_01_picРевюел ООД е европейска компания, която разполага с производствени мощности и представителства във Франция, България и Полша за производство на пълна гама качествени козметични продукти – бяла козметика, грим, продукти за личната и интимната хигиена.

От създаването си през 2009 година досега компанията ни се развива непрекъснато и успешно присъства на българския и европейския пазар. Високо ценени сме както от нашите клиенти, така и от нашите бизнес партньори.

Продуктите, които предлагаме се отличават с високо качество и ефективност, разумни цени и привлекателен продуктов дизайн. В производството им се влагат качествени суровини от водещи европейски компании.

Следим иновациите и тенденциите в козметичната сфера и непрекъснато създаваме продукти, които отговарят на все по-високите очаквания и изисквания на потребителите.

Част от производствените мощности на компанията са насочени към производството на продукти под чужди марки за компании и търговски вериги в България и Европа.

Качественото и модерно оборудване в цеховете и лабораториите ни, гарантираното постоянно високо качество на нашите продукти, както и екипът ни от квалифицирани специалисти, правят компанията ни предпочитан бизнес партньор.

В основата на нашата бизнес философия са доволните клиенти и добре подготвените и мотивирани служители, които са гаранция за настоящи и бъдещи резултати, с които се гордеем.